LymfmassageLymfmassage är en speciell typ av massage som fokuserar på att stimulera lymfsystemet i kroppen. Lymfsystemet är en viktig del av vårt immunsystem och är ansvarigt för att transportera bort avfallsprodukter och överskottsvätska från kroppen. Genom att stimulera lymfsystemet kan lymfmassage hjälpa till att förbättra kroppens naturliga avfallshantering och minska svullnad i vävnader.


Under en lymfmassage använder massören lätta, rytmiska rörelser för att försiktigt påverka lymfsystemet och öka lymfflödet i kroppen. Detta kan hjälpa till att eliminera toxiner, öka cirkulationen och förbättra immunsystemets funktion.


Lymfmassage kan också ha andra fördelar, såsom att minska stress och ångest, förbättra sömnen och öka energinivåerna. Det är en skonsam behandling som kan utföras på de flesta, men det rekommenderas att man rådgör med en läkare om man har några underliggande hälsoproblem.


Sammanfattningsvis kan lymfmassage vara en effektiv behandling för att förbättra kroppens naturliga avfallshantering, öka cirkulationen och förbättra immunsystemets funktion. Det är en skonsam och avkopplande behandling som kan ha positiva effekter på både kroppen och sinnet.

Behandlingspris


Lymfmassage                        1195:-

90 min